Over Capisoft

In het bruisend hart van de Zuid-as in Amsterdam zit de Vrije Universiteit. Samen met de beste software ontwikkelaars, leerlingen en leraren van de VU is Capisoft in het leven geroepen om verschil te maken in de software branche. Wij bieden softwareoplossingen aan die precies aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf voor een scherpe prijs. Onze software is geheel op maat gemaakt en kan daarom volledig aangepast worden aan de wensen van uw organisatie.

Denk aan veel handmatig werk binnen een grote organisatie wat geautomatiseerd kan worden en daarmee veel tijd en geld bespaard, volledige CRM systemen op maat, een revolutionaire app, een geavanceerde of een simpele website.

Wij brengen jouw idee digitaal tot leven!

Capisoft staat voor Capital Software waarmee wordt bedoelt dat we kwaliteitssoftware maken die geen geld kost maar in staat is geld (kapitalen) op te leveren. Voor elk budget kunnen we kijken voor een passende oplossing.

Onze aanpak

Bij het ontwikkelen van software op maat volgen wij een strakke aanpak. We beginnen met het verzamelen van uw wensen en eisen, zodat we een helder beeld krijgen van wat u precies verwacht van onze software. Vervolgens gaan onze softwareontwikkelaars aan de slag om een oplossing te ontwerpen die aan al uw eisen voldoet. Tijdens het ontwikkelproces houden we regelmatig overleg met u, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de software voldoet aan uw verwachtingen. In tegenstelling tot andere software bedrijven hanteren wij daarnaast scherpe en helder gecommuniceerde prijzen zodat u niet in de knel komt halverwege het proces en altijd blij zult zijn met het proces en het resultaat.

Naast uw wensen denken we graag mee hoe het nog beter kan dan u het voor ogen heeft. Vaak zien onze expert nog velen verbeteringen en mogelijkheden waar u zelf niet aan had gedacht! Ook als u nog geen idee heeft wat u precies wilt en enkel tegen een probleem aan loopt of een onuitgewerkt idee hebt kunnen we van A-Z het proces uit handen nemen.

Ons team

Ons team bestaat uit universitair opgeleide en universitair lesgevende softwareontwikkelaars met een ruime kennis van verschillende programmeertalen en systemen. Dankzij hun expertise kunnen wij software leveren voor elk denkbaar doel. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een eenvoudige facturatie-applicatie of een geavanceerd CRM-systeem: wij hebben de kennis en ervaring om uw wensen om te zetten in werkbare software.

Daarnaast hebben we een team aan designers, copywriters, online marketeers, videograven om u in het gehele proces de beste kwaliteit te kunnen bieden. Vaak zijn software ontwikkelaars op zichzelf niet commercieel ingesteld of erg design gericht. Daarom hebben wij een team van experts op ieder gebied om te zorgen dat alles optimaal wordt gemaakt voor ieder doeleinde.

Onze klanten

In het afgelopen jaar hebben wij software op maat mogen leveren aan een groot aantal tevreden klanten. Van kleine ondernemingen tot grote internationale bedrijven met als kroon op het werk een opdracht voor het koninklijke KPN: wij hebben ervaring met het ontwikkelen van software voor organisaties van alle omvang. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, snelle levering en hoge kwaliteit van de software die we leveren.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van software op maat voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie. We hopen van u te horen!

Waarom wij kiezen voor de VUStartHub

Wij kiezen voor de VU StartHub zodat we in het hart zitten van de Vrije Universiteit zitten om zo de grootste talenten aan te kunnen trekken. Software vernieuwd constant. Iemand die 10 jaar geleden is afgestudeerd kan verouderde oplossingen hebben. Daarom is het belangrijk dat wij dichtbij het hart blijven van de nieuwste ontwikkelingen, de computer science studenten én de leraren van de VU zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zo kunnen we voor onze klanten altijd de meest efficiënte software op maat maken.