Over Ceilbit

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep jonge mensen vol passie voor technologie en elegante oplossingen. We bestaan zowel uit individuen met een sterke technische achtergrond als uit creatieve ontwerpers.

Op dit moment ligt onze focus op het ontwikkelen van software voor andere bedrijven en het helpen bij het omzetten van ideeën naar de realiteit. Daarnaast ontwerpen we user interfaces voor deze software met een unieke branding. We zijn trots om samen te werken met NL-ECO, een groot consortium dat verbonden is met onder andere de Universiteit Twente. We helpen hen, evenals onze andere klanten, om hun fascinerende activiteiten aan de wereld te presenteren.

Naast onze projecten voor anderen zijn we constant bezig met het uitwerken van onze eigen ideeën. We vinden het interessant om hierbij verschillende vakgebieden te combineren, zoals webapplicaties, embedded software en hardware.

Waarom de VU StartHub?

De StartHub is voor ons dè plek om interessante mensen te ontmoeten, leerzame events bij te wonen en waardevol advies te ontvangen. Vanaf het eerste moment was er contact met andere bedrijven binnen de actieve community van de StartHub, wat voor een jonge onderneming, zoals wij dat zijn, goud waard is.

Lees verder op op onze site.