Over EY VODW

EY VODW helpt grote ondernemingen met klantgerichte innovatie en digitale transformatie. Dit doen we in sectoren waar marketing, customer experience, technologie en data science een hoge impact hebben op de business. Al sinds 1983 creëren we relevante en onderscheidende waarde voor bedrijven en hun klanten. Van strategie tot en met realisatie. Onze werkwijze typeert zich als mensgericht en ondernemend. Met ruim honderd gespecialiseerde adviseurs werken we vanuit Amsterdam, Leusden en Brussel samen met onze opdrachtgevers aan concrete resultaten.

EY VODW is een onderdeel van EY’s internationale Design en Engineering netwerk. Dit netwerk omvat meer dan 1000 professionals in meer dan 20 landen op het gebied van klantgerichte organisatieontwikkeling en -transformatie, ontwerp van producten en diensten, customer experience en commerciele effectiviteit.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

De klant centraal stellen zit in ons DNA. En een onderneming kan niet zonder klanten. Wij helpen daarom graag (toekomstig) ondernemers die mee doen aan het Amsterdam Startup Launch programma van de VU. Om producten of diensten te ontwikkelen die passen bij de klantbehoeftes, aansluiten op ontwikkelingen in onze maatschappij en een bijdrage leveren aan de lange termijn waardecreatie voor de onderneming. Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van propositieontwikkeling, servicedesign en customer experience vergroten we de kans op succes van (toekomstig) ondernemers.

Meer weten over ons? Bezoek de website.