Over Bamboi

Als bedrijf bijdragen aan een duurzame en betere wereld? Ja natuurlijk wil je dat. Maar wel graag laagdrempelig, simpel en goedkoop toch? Geen probleem. Met onze producten van 100% bamboe wordt poepen, handen wassen, printen en koffie drinken een verantwoord feestje.

BAMBOI® is opgericht door Leroy Ranglek en Joseph Nickisch. Twee Amsterdamse studenten die samen opgroeiden en een passie deelden om alles wat het leven te bieden heeft met twee handen vast te pakken. Maar hoe kan dat als al het mooie om ons heen wordt vernietigd. De paden scheidden toen we allebei begonnen te studeren wat we leuk vinden. Onze mix van ervaringen, expertise en ondernemerszin ontwikkelde zich tot een toegewijd duo dat klaar is voor een nieuw avontuur.

Wij zijn BAMBOI® begonnen because we really give a shit….

Waarom de VU StartHub?

De VU StartHub past bij Bamboi omdat wij hier omgeven zijn van mensen en bedrijven die dezelfde passie voor ondernemen delen. Dit is niet alleen inspirerend maar wij kunnen elkaar ook helpen. Daarnaast hebben wij al bijna twee jaar gewerkt vanuit woonkamers bij ons thuis en lokalen en soms zelfs gangen op de VU. Nu kunnen wij bij de StartHub eindelijk een eigen kantoor inrichten en mensen gaan ontvangen. Wij kijken er erg naar uit!

Lees verder op onze site.