VU Entrepreneurship & Impact

We helpen studenten, alumni en bedrijven met versnellen

Entrepreneurship & Impact: een innovatiehub die ondernemende studenten, wetenschappers, VU-alumni en bedrijven in staat stelt hun krachten te bundelen voor een ondernemend ecosysteem

Samenwerken

Samenwerken met bedrijfsleven, andere kennisinstellingen en overheid is essentieel. De VU zoekt deze samenwerkingen actief op.

Innoveren

Van stapsgewijze kleine verbeteringen tot game changing innovaties. De VU loopt voorop als het gaat om duurzaam verbeteren.

Versnellen

Van kleien aan je propositie of business model, tot daadwerkelijk ondernemen: de VU helpt bij het realiseren van versnelling.

Het belang van ondernemend zijn

Een ondernemende mentaliteit is essentieel voor een florerende Vrije Universiteit Amsterdam, nu en in de toekomst.

Mentors

De mensen die startups helpen magie te creëren

We hebben een groeiende pool van mentors met een breed scala aan expertise en ervaring. Zij helpen de startende ondernemers om hun ondernemende droom re realiseren. Heb jij de ervaring om jonge ondernemers te helpen? Meld je aan en word ook mentor!

Meld je aan als mentor

Team

Het Entrepreneurship & Impact team zorgt voor kruisbestuiving door het aanbieden van werkruimte, mankracht, netwerkmomenten en events. We helpen om ondernemende plannen concreet te maken.Bekijk onze vacatures.

Onze student ambassadors

Het Entrepreneurship & Impact team wordt ondersteund door een team van enthousiaste ambassadors; studenten en researchers die ondernemerschap een warm hart toedragen. Ze helpen mee bij de communicatie richting studenten en krijgen de kans een rol te spelen bij onze activiteiten. We streven naar 2 ambassadors per studierichting! Interesse? Neem contact met ons op!

Onze Raad van Advies

Het Entrepreneurship & Impact team laat zich bijstaan door een Raad van Advies. Leden zijn ondernemers en denken als ondernemers. Zij houden ons scherp, gevraagd en ongevraagd.