Over Bright Bird

Bright Bird staat voor een nieuwe benadering van mentale gezondheid, één die past bij de hedendaagse generaties en hun behoeften. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare en effectieve hulpmiddelen voor hun mentale welzijn, en dat is precies wat Bright Bird biedt.

 

Ons platform is ontworpen om toegankelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat iedereen de hulp kan krijgen die hij of zij nodig heeft, wanneer hij of zij die nodig heeft.

 

Bij Bright Bird richten we ons op het aanbieden van content die diep geworteld is in wetenschappelijk bewezen methodes zoals Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en Mindfulness. We zorgen ervoor dat de content niet alleen wetenschappelijk verantwoord is, maar ook boeiend en gemakkelijk te volgen is. De content wordt op een interactieve manier gepresenteerd in kleine, behapbare stappen die naadloos aansluiten bij jouw snelle en drukke levensstijl.

We willen dat je de regie in eigen handen neemt, en Bright Bird is hier om je daarbij te ondersteunen. Via een app die moeiteloos integreert in jouw dagelijkse routine, bieden we een oplossing die zowel laagdrempelig als aantrekkelijk is. Ons doel is simpel: jou helpen je mentale kracht te vinden én te behouden, zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt.

Kortom, Bright Bird is er voor jou: altijd, overal en op jouw voorwaarden.

Waarom wij voor de VU StartHub hebben gekozen

Aangezien Bright Bird zich richt op de mentale welzijn van de jonge generaties is het zeer relevant om zo veel mogelijk in contact te staan met onze doelgroep. Daarnaast hebben de onderzoekers aan de VU en wij veel raakvlakken waarop wij elkaar kunnen helpen en versterken. De VU StartHub is de ideale plek om in contact te komen met gelijkgestemden waar kennis en kunde gedeeld kan worden.