Over Clappform

Clappform is een software analytics bedrijf dat bedrijven in staat stelt om Artificial Intelligence te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Ons flexibele cloud-based platform maakt het mogelijk om waardevolle inzichten te halen uit zowel gestructureerde als ongestructureerde data, en zo geavanceerde data analytics te integreren in bedrijven. Wij creëren een volledig geïntegreerde digitale ervaring voor onze klanten.

Clappform is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing die uitdagingen oplost in een breed scala van industrieën. Wij leveren onze oplossing aan vastgoedeigenaren, vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties en overheidsinstellingen. Clappform helpt hen bij het integreren en ontwikkelen van AI- en ML-oplossingen in hun bedrijfsvoering om hun bedrijfsprocessen slimmer te maken.

We hebben gezien dat bedrijven veel data genereren, maar dat het volledige potentieel van de data vaak nog onontgonnen is. Onze oplossing maakt het mogelijk om data uit meer dan 150 verschillende databronnen automatisch te verzamelen om inzichten te genereren. In de loop van de tijd hebben we een unieke dataset gecreëerd die constant wordt verrijkt met nieuwe gegevens, waardoor we een continu bijgewerkte en vernieuwde dataset hebben. Wij geloven in de low-code platformstructuur, waarbij het voor elk bedrijf mogelijk is om data, inzichten en voorspellingen op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier te gebruiken. Geavanceerde data-analyse creëert waardevolle inzichten die nooit eerder zijn verkregen, volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Waarom de VU StartHub?

Wij bij Clappform geloven in de kracht van partnerships en samenwerkingen, wat ons trots maakt om deel uit te maken van de VU StartHub om in contact te komen met studenten, onderzoekers, startups, en experts. Onze ambitie om continu te groeien kan verder worden gerealiseerd dankzij de activiteiten die VU StartHub mogelijk maakt, waaronder het creëren van uitgebreide netwerken, coaching en marketingactiviteiten. Wij geloven in de waarde van data en de automatisering van bedrijfsprocessen om de bedrijfsvoering van alle bedrijven te verbeteren, wij willen de samenleving helpen haar volledige potentieel te bereiken. De VU StartHub biedt ons de mogelijkheid en de tools om dit te bereiken, gevestigd in een van de meest innovatieve sferen.

Kijk voor meer informatie op www.clappform.com.