Wij maken gezondheidstesten eenvoudig en gemakkelijk met tests op locatie, in onze meetruimte op de VU of gemakkelijk vanuit huis en geven binnen enkele dagen digitale resultaten met leefstijl advies.

Inmiddels weten we het wel.. Gezond leven verkleint de kans op welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, artrose en metabool syndroom. Dus leven we zo gezond mogelijk. Toch?

Fitsurance maakt gezondheidstesten makkelijker en laagdrempeliger dan ooit

Met Fitsurance test je gemakkelijk thuis, op locatie of in WN-F264 je eigen gezondheid meten en werk je met een persoonlijke analyse en gepersonaliseerd advies aan een gezonde toekomst. Neem de regie in eigen handen.

Test in 15-60 minuten je eigen gezondheid

  • De Fitkit wordt gratis naar je thuis verzonden, of je komt naar WN F264 voor een meting
  • Persoonlijke analyse van je gezondheid en vitaliteit
  • Ontvang een gepersonaliseerd advies met handvatten en tips
  • Wetenschappelijke onderbouwing

Wij helpen met tips en inspiratie om je gezondheid te verbeteren

Je testuitslagen worden door ons geanalyseerd. Je krijgt direct (bij langskomen) of binnen enkele dagen (bij thuistest) de uitslag en een concreet persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kunt gaan. Wij helpen je met tips, inspirerende verhalen en adviezen om je gezondheid te verbeteren. Zo neem je zelf de regie in handen en ga je fit de toekomst in.

Fitkit voor je organisatie

Verbeter het gezondheidsprogramma voor je medewerkers: met Fitsurance draag je significant bij aan het welzijn van je medewerkers. Door werknemers in staat te stellen hun gezondheid in eigen hand te nemen. Geef ze de mogelijkheid om laboratoriumtests vanuit hun eigen huis te doen. De metingen van Fitsurance zijn gecreëerd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en brengt direct en zeer precies in kaart aan welke verbeterpunten medewerkers kunnen werken. Zo gaan ze met een gepersonaliseerd plan gezond de toekomst in.

Hiermee worden de kansen op burn-out klachten, stress, hart- en vaatziekten en diabetes significant verlaagd. Een beter cadeau kun je iemand niet doen.

Waarom de VU StartHub?

Wij geloven in het bundelen van krachten en het creëren van een gezond ecosysteem. Door samen te werken met andere initiatieven kan resultaat sneller worden bereikt. Buiten het feit dat we ons zelf hebben aangemeld als mentor, zijn we ook enorm nieuwsgierig naar wat de mentors van StartHub kunnen doen om ons naar het volgend niveau te helpen!

Lees verder op www.fitsurance.nl