Over Golden Egg Check

Golden Egg Check is een partij die zich midden in het ecosysteem van startups, scale-ups en investeerders bevindt. Wij kijken met een analytische blik naar startups, investeerders en venture capital. Hiermee helpen we startups om hun plan te valideren en hun investor readiness te vergroten. En als het logisch is voor beide partijen, brengen we startups in contact met relevante investeerders en corporates, en vice versa.

Wij geloven in transparantie van de startup-journey, en het ecosysteem. Wij delen graag, en komen graag in contact met enthousiastelingen. Wij proberen ideeën in vroege fase te begeleiden via Launchplatform, maar helpen net zo graag startups en scale-ups die toe zijn aan de eerste of volgende investeringsronde. Via services, inzichten, software en initiatieven zoals StartupRoulette waarin we frequent events organiseren om startups te matchen met investeerders? Op zoek naar deze partijen? Onze software en services helpen je om de winnaars van morgen te selecteren.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

Golden Egg Check profileert zich als hybride consultant die continue op zoek is naar het leggen van verbindingen binnen het Nederlandse startup ecosysteem, waarbij wederzijdse waardecreatie altijd centraal staat. Uiteindelijk profiteert de gehele samenleving van innovaties van Nederlandse bodem, des te meer reden om ieder startup concept een eerlijke kans te geven. Het barst in de opkomende studerende generatie van goede startup ideeën, maar niet iedere starter weet dit goed vorm te geven. Het combineren van ons online businessplan platform met het reeds bestaande programma; Amsterdam Startup Launch van de VU Entrepreneurship in samenwerking met Roland Berger sluit naadloos op elkaar aan. Het Amsterdam Startup Launch initiatief is een unieke kans voor aspirant founders om hun business idee te valideren onder begeleiding van professionals en kennis te maken met het Nederlandse startup ecosysteem. Wij zijn er trots op om dit digitaal te mogen faciliteren, om onderdeel te zijn van het programma en de startup reis van deze ondernemers zo efficiënt mogelijk te begeleiden.

Meer weten over ons: Stuur Gilles Meijer een bericht via gilles@goldeneggcheck.com. Of bekijk onze website.