Over Van Doorne

Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten. Met ruim 200 juristen adviseren wij onze cliënten al meer dan 90 jaar op de voor hen van belang zijnde rechtsgebieden.

Wij werken voor zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen. Ook zijn wij Rijksadvocaat. Wij streven naar duurzame relaties met onze cliënten. Met de meesten van hen werken we al jarenlang samen en daar zijn we trots op.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

Op het gebied van sociaal ondernemen bepalen we de agenda in Nederland. Wij zijn adviseur van vele succesvolle social enterprises en impact investeerders in Nederland. Wij spannen ons op diverse manieren in om een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. Zo hebben we onder andere de leerstoel Social Entrepreneurship aan de Universiteit Utrecht opgericht.

Het bijdragen aan een vruchtbaar ecosysteem voor jonge ondernemers past goed bij de waarden van Van Doorne. Wij helpen ondernemers graag op weg, ook als zij nog niet de draagkracht hebben voor een topadvocaat of -notaris. Helemaal win-win wordt het als de jonge ondernemers zich ook nog eens hard maken voor een betere wereld.

Meer weten over Van Doorne? Bezoek de website.

VU Entrepreneurship & Impact partner Van Doorne

Met Managing partner Saskia Laseur en advocaat Nelly Wisse