Over Green WealthTech

Bij Green WealthTech (GWT) is het onze missie om mensen in staat te stellen milieubewuste en weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbaar financieel advies en zich bewust moet zijn van de ecologische voetafdruk die met zijn geld gepaard gaat. We streven ernaar om mensen te voorzien van de nodige hulpmiddelen en kennis om verstandiger financiële keuzes te maken die in lijn zijn met hun waarden. Door mensen bewust te maken van de milieu-impact van financiële beslissingen, stellen we hen in staat bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Met onze diensten en expertise willen we de kloof tussen financiën en duurzaamheid overbruggen en ervoor zorgen dat groenere opties voor iedereen toegankelijk zijn en dat iedereen actief kan deelnemen aan het opbouwen van een meer milieubewuste economie. Onze app is ontworpen met verschillende modules die essentiële financiële onderwerpen behandelen, waaronder

  • Groene financiële beslissingen
  • pensioenplanning
  • investeringsbeheer
  • sparen in noodgevallen en meer.

Door middel van deze modules willen we het consumentenbewustzijn, de betrokkenheid bij duurzame financiële praktijken en betaalbare toegang tot persoonlijk advies vergroten.

Waarom wij kiezen voor de VUStartHub?

Green WealthTech koos als startup met een grote sociale impact VU StartHub als uitvalsbasis omdat het toegang biedt tot onderzoeksfaciliteiten, expertise en samenwerkingsmogelijkheden met faculteiten en studenten, waardoor innovatie wordt gestimuleerd en de ontwikkeling van duurzame oplossingen wordt versneld, terwijl er wordt geprofiteerd van een ondersteunend academisch ecosysteem.