Veel mensen kenen de Topsport regeling voor studenten. Dit stelt studenten in staat om topsport te bedrijven tijdens hun studie. De Top Ondernemers Regeling van VU Entrepreneurship + Impact regelt iets vergelijkbaars – voor studenten een die onderneming runnen tijdens hun studie.

Op dit moment is de regeling in ontwikkeling. Zodra deze gereed is komt deze via deze site beschikbaar. Onderdelen van de TOR zullen zijn:

De deelnemers hebben een persoonlijke studieadviseur voor het afstemmen van studietaken en zakelijke verplichtingen, zoals vergaderingen met investeerders of klanten. Het programma stelt de deelnemers in staat hun studie flexibeler in te richten naar gelang van hun zakelijke behoeften, bijvoorbeeld wat betreft tijdschema’s en lesdeelname. Deze combinatie van onderwijs- en ondernemersondersteuning kan helpen succesvolle alumni voort te brengen die ook sterke ondernemers zijn.

Het TOR programma biedt student-ondernemers het volgende

  • Een persoonlijke studieadviseur om ondersteuning te bieden bij het bereiken van onderwijsdoelstellingen, bijvoorbeeld (redelijke) flexibiliteit in aanwezigheidsvereisten;
  • Een persoonlijke bedrijfsmentor om ondersteuning te bieden bij het realiseren van bedrijfsgroei;
  • Toegang tot een netwerk vol studentondernemers;
  • Toegang tot een netwerk van investeerders, ervaren ondernemers en deskundigen

De Top Ondernemers Regeling is bedoeld voor studenten die een bedrijf runnen naast hun studie. Er zijn criteria waar je als student aan moet voldoen.

Heb je behoefte aan ondersteuning door een Top Ondernemers Regeling, laat het ons dan weten. We nemen contact op zodra we de regeling gereed hebben.