Enactus VU is een non-profit studentenorganisatie en onderdeel van het wereldwijde Enactus netwerk, verspreid over 36 landen. Ruim 65.000 studenten zijn lid wereldwijd en houden zich actief bezig met het opzetten van sociale ondernemingen. Het doel van de organisatie is het creëren van een betere en duurzame wereld. Op dit moment zijn er 6 sociale ondernemingen actief.

De meeste leden maken deel uit van een projectteam. Dit betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor het opzetten of runnen van een van de vijf sociale ondernemingen. Met hun ondernemende aanpak maken zij maatschappelijke impact in en buiten Amsterdam. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Daarom organiseren we het hele jaar door Team Meetings, Feedback avonden en activiteiten.

Meld je aan!

Enactus VU is voor VU studenten die een leerzame uitdaging, maar ook een leuke en gezellige studentenorganisatie naast hun studie zoeken. Als lid houd je je 8 uur per week bezig met het runnen of opzetten van een sociale onderneming, of ben je onderdeel van een commissie.

Je kunt ook voor €5 per maand, ‘Friend of Enactus’ worden. Je krijgt dan iedere 6 weken toegang tot een interessante workshop en 2 keer per jaar toegang tot een netwerkevent.

Doe mee!

Enactus VU is ieder jaar op zoek naar nieuwe (board) leden, check de site voor vacatures en meld je aan via info@enactusvu.nl.

Neem ook een kijkje bij het Amsterdamse studenten investeringsfonds ASIF Ventures. Door en voor studenten.

Doe mee!