Mentors voor startups

Heb je ervaring als ondernemer, of zelfs met startups?

Vind je het leuk om deze ervaring met jonge ondernemers te delen? Neem contact met ons op! En wie weet treed jij toe tot de pool van VU alumni mentors voor startups die onze startups naar de volgende pivot of groeifase helpen!

We hebben momenteel al 50 VU alumni bereid gevonden om de jonge ondernemers te helpen bij hun eerste stappen. Zodra het weer mag zullen wij een bijeenkomst organiseren met deze mentors zodat deze elkaar kunnen leren kennen en van elkaar kunnen leren. Daarnaast bieden wij alle mentors een training aan: Startup mentor. Deze training wordt verzorgd door onze Talent & Knowledge partner GrowthFactory en duurt 2 x 2 uur. De training gaat in op de basisbeginselen van de GrowthFactory methode voor succesvol groeien: de Reis van de Ondernemer. Deze methode behandelt de angsten, weerstanden en beloningen waarmee iedere ondernemer vanaf start-up te maken krijgt. Met de Start-up Toolkit die je na de training in handen hebt, help je de startende ondernemer gefocust en effectief groeien naar de volgende fase.

Mail ons op ondernemend@vu.nl als je interesse hebt om mentor te zijn. Het is is onbetaald en neemt minimaal 1 uur per week in beslag. Maar je krijgt er zo veel voor terug ūüėČ

VU alumni mentors - VU Entrepreneurship & Impact

GrowthFactory is Talent & Knowledge partner van VU Entrepreneurship & Impact. Growth Factory begeleidt en coacht ondernemers. Meer weten over hun aanpak.

Contact met VU Ondernemend

De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
Kamer C-047 (hoofdingang W&N, BG rechts)
Email: ondernemend@vu.nl
Telefoon: +31622 973797
WhatsApp: +31 622 973797


WhatsApp ons op +31622973797 - klik hierboven