VU StartHub is een paviljoen op de VU campus dat plaats biedt voor circa 30 VU startups. Een bruisende plek voor slimme mensen met business ideeën. Die elkaar weten te vinden om te sparren en ervaringen en netwerk uit te wisselen. De locatie is zeer zichtbaar en wijkt qua uiterlijk behoorlijk af van de rest van de gebouwen op de campus. Voor startups die graag contact en netwerk binnen de VU gemeenschap behouden. Kom een keer een kop koffie drinken en proef de sfeer!

Het paviljoen is bedoeld voor early stage startups die zich hebben ingeschreven bij de KvK. De startup moet science based zijn en er moet een link naar de VU zijn. Ben je nog niet zo ver? Neem dan een kijkje bij het Demonstrator Lab, zij helpen je om je business idee verder uit te werken en vorm te geven. Of overweeg om mee te doen aan Amsterdam Startup Launch, het programma dat je via interactieve lectures met experts en ondernemers van business idee naar businessplan helpt.

De VU StartHub is ontwikkeld door het team van VU Ondernemend & Impact. Zij verzorgen ook de programmering en zijn verantwoordelijk voor het bruisen van de community.

De VU StartHub is bedoeld voor early stage startups. Heb je een KvK inschrijving en is er een link met de VU (kennis, personeel, strategisch speerpunt), neem dan contact met ons op! We bieden 3 memberships binnen de VU StartHub:

  1. Resident membership (vast kantoor)
  2. Flexible membership (werkplekken) en
  3. Virtual membership (geen werkplekken).

Alle memberships geven toegang tot (onder meer) de VU Alumni mentoring pool, het gebruik van besprekingskamers en het zakelijk adres. Download hier een factsheet over de VU StartHub.

Neem hier contact op en we kijken welk membership het beste bij je past.

Ben je nog niet helemaal zover en wil je eerst liever sparren over je propositie met enkele experts? En je product- of dienstaanbod verder uitwerken? Meld je dan aan voor het Demonstrator Lab.

VU StartHub

op de VU campus

VU StartHub vacatures - VU Entrepreneurship & Impact

de binnentuin