VU Startup Pitch meetings: Iedere laatste donderdag van de maand, van 16 tot 17u, organiseert het VU Ondernemend & Impact team een pitch moment voor startups aan de VU. Alle startups met ambities om aan te sluiten bij het VU startup ecosysteem zijn uitgenodigd om hun business idee te pitchen aan de jury. De jury bestaat uit (oud) ondernemers, business developers of investeerders van de VU, Demonstrator Lab, ASIF Ventures en VU alumni mentors.

De pitches zijn een geweldige mogelijkheid om je als startup aan te melden voor de Amsterdam Startup Launch, mee te doen aan de Amsterdam Best Student Startup Competitie, of om je aan te melden voor een kantoorruimte in de bruisende VU StartHub!


De VU Startup Pitch meetings zijn voor alle startups van de VU met ambities zich aan te sluiten bij het startup ecosysteem. Je krijgt de mogelijkheid om je business ideeën te pitchen aan een inspirerende jury.

Op deze manier maak je kans om deel te nemen aan andere competities, zoals de Amsterdam Best Student Startup Competitie, de European Best Student Startup Competitie of een kantoorruimte in de VU StartHub te bemachtigen en je aan te sluiten bij deze bruisende community!

Tijdens deze middag ontmoet je ook de andere startups, breid je je netwerk uit én krijg je natuurlijk zelf de mogelijkheid om je pitch te oefenen. Naderhand ontvang je nog tips & tricks over je business idee, over je manier van pitchen en info over de eventuele next steps.

Wil jij met jouw startup meedoen tijdens een van de pitch momenten iedere laatste donderdag van de maand om 16u, en je door onze strenge maar rechtvaardige jury laten bevragen over de haalbaarheid van je idee? Kom dan pitchen: 5 minuten + 10 minuten Q&A. Check ook de criteria hieronder en alle details in deze factsheet. Laat je voor je pitch inspireren door deze Early Pitch Decks Of 25 Startups Before They Became Billion-Dollar Companies!

Meld je aan met het formulier op de ‘Intro’ tab!

Pitch scoring sheet

Pitch scoring sheet - VU Entrepreneurship & Impact