De Stage Two European Student Startup Competition is dè Europese competitie voor de beste startups die voortkomen uit toonaangevende Europese universiteiten, waaronder de VU. Ieder jaar zullen vanuit de VU twee startups genomineerd worden voor de Stage Two competitie in Berlijn. De ene is de winnaar van de ASIF best student startup competition en de andere is een startup die door het VU E&I team wordt aangewezen. Dit jaar gaat het om Mind Reality, de winnaars van de Kuyper Challenge, en Fitsurance, geselecteerd door het Demonstrator Lab en VU Entrepreneurship & Impact team.

De twee beste startups van elke universiteit zullen live pitchen, op 29 oktober 2021 in Berlijn, in Stage Two voor Europese topinvesteerders en industrieleiders.

Dit is hét evenement voor ondernemerstalenten die de wereld willen opschudden en veranderen. Ze betreden niet alleen het podium om te pitchen, te verbinden en te groeien, maar om uiteindelijk onze toekomst vorm te geven. De competitie staat open voor student ondernemers die

  • student zijn of minder dan 3 jaar geleden zijn afgestudeerd
  • niet meer dan € 250.000 hebben opgehaald aan kapitaal (“equity”)
  • technische innovatie inzetten bij hun oplossing voor een marktptobleem

De European Student Startup Competition is dé kans voor alle ondernemers onder studenten om echte en blijvende internationale bekendheid te creëren bij andere startups, bedrijven en topinvesteerders!

De VU nomineert als partneruniversiteit jaarlijks twee startups die mogen deelnemen aan de competitie in Berlijn. Stay tuned en houd de website in de gaten voor onze eigen competities om kans te maken op een nominatie.

Check de site van Stage Two voor de vereisten waaraan je moet voldoen!