Over Deloitte

Bij Deloitte zien we dat de biowetenschappen- en gezondheidszorgindustrie aan de vooravond staat van grootschalige disruptie. COVID-19 heeft aangetoond hoe kwetsbaar de biowetenschappen- en gezondheidszorgindustrie is voor verandering en hoe groot de behoefte is aan structurele en technologische transformatie. We zien het bestaande gezondheidssysteem transformeren van een op behandeling gebaseerde reactionaire zorg naar preventie, gepersonaliseerde zorg en welzijn door middel van nieuwe soorten vroegtijdige diagnostiek en nieuwe point-of-care-technologie. De traditionele grenzen van de sector vallen weg en er ontstaan nieuwe rollen. Dit biedt kansen voor nieuwe vormen van samenwerking in partnerschappen binnen het ecosysteem van de gezondheidszorg.

Deloitte bestaat al meer dan 175 jaar en is actief in meer dan 150 landen en gebieden. Met meer dan 345.000 mensen wereldwijd levert Deloitte toonaangevende diensten op het gebied van audit en assurance, belastingen en juridische zaken, consulting, financieel advies en risicoadvies aan bijna 90% van de Fortune Global 500® en duizenden particuliere bedrijven. Ongeveer 24.000 van onze vakkundige professionals zijn actief in de Life Sciences en Healthcare-sector en samen dragen zij bij aan een bewezen staat van dienst in het leveren van best-in-class service aan de Life Sciences-sector, regelgevende instanties en zorgverleners. Onze professionals leveren meetbare en blijvende resultaten die het vertrouwen van het publiek helpen versterken, cliënten in staat stellen te transformeren en te bloeien, en de weg wijzen naar een sterkere economie, een gezondere samenleving en een duurzame wereld.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

Een goed voorbeeld waar onderzoek, technologie-ontwikkeling, ondernemerschap, netwerk, financiering, kennis en talent samenkomen en waar nieuwe partnerschappen ontstaan, is terug te vinden in het nieuw te ontwikkelen LS&H Innovation Center. De kern van onze samenwerking is dat Deloitte haar nationale en internationale netwerk openstelt voor de start-up en scale-up gemeenschap, zodat samenwerking sneller tot stand kan komen en de juiste verbindingen gelegd kunnen worden met onderzoekscentra, belangrijke opinieleiders, bedrijven, zorgverleners, regelgevers en andere instituten. Bovendien zal Deloitte het initiatief ondersteunen met strategische sturing en governance, het versterken van de waardepropositie en business case, en met het leveren van expertise aan het programma dat het Centre aan zijn ‘klanten’ aanbiedt. Als Deloitte spelen we al een actieve rol in het LS&H ecosysteem binnen de Metropoolregio Amsterdam. Met dit initiatief willen we onze betrokkenheid in de regio vergroten en een betekenisvolle bijdrage leveren aan het ecosysteem van de gezondheidszorg en aan een gezondere samenleving.

Kom meer te weten over de toekomst van gezondheid en hoe Deloitte een impact heeft die er toe doet in Life Sciences en Healthcare op Life Sciences and Health Care | Gezondheidszorg | Deloitte Netherlands

Deloitte - partner VU Entrepreneurship & Impact

Bart Klijsen, directeur IXA VU-VUmc, samen met Aida Demneri, Life Sciences & Healthcare Leader bij Deloitte, geflankeerd door Johan Stuiver, Director | Strategy & Innovation – Public sector bij Deloitte en Hans Drenth van VU Entrepreneurship & Impact