Over GrowthFactory

De Business Coaches van GrowthFactory brengen haarscherp in beeld wat nodig is voor de groei van een bedrijf. Onze duurzame methode voor succesvol groeien helpt ondernemers gefocust waarde vermenigvuldigen in elke groeifase. Onze methode heet: de Reis van de ondernemer. Want ondernemen is een reis waar je vanaf start up vól enthousiasme aan begint. Wij geloven in ondernemers die groeien vanuit hun passie. Vanuit die unieke drijfveer bouwen eigenaren aan een waardevolle onderneming die wat betekent in euro’s, voor hun klanten én de samenleving. Dat is futureproof ondernemerschap. Zo maak je je waarde waar.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

De training Startup mentor geeft VU Alumni slagkracht en tools om de enthousiaste, ondernemende studenten gericht te begeleiden bij de hectiek van het opstarten van een bedrijf. In 2 x 2 uur krijg je de basisbeginselen mee van onze coachingsmethode voor succesvol groeien. Met onze Startup Toolkit breng je startende ondernemers gefocust en effectief naar de volgende groeifase. Zo draag je tegelijkertijd bij aan ons streven om het aantal succesvolle startups in Nederland te vergroten (momenteel komt 90%* niet door de lastige startfase). Dat is goed voor innovatie in Nederland, onze internationale handelspositie en de werkgelegenheid.

VU Alumni die de smaak van mentoring te pakken hebben/krijgen, nodigen we graag uit voor de vervolgopleiding Business Coaching Essentials. Deze leert je bedrijven gericht begeleiden door de fases na startup. Het zorgt daarnaast voor duurzame ontwikkeling van jezelf.

Meer weten over GrowthFactory en onze methode van de Reis van de ondernemer? Lees verder over GrowthFactory.

 

* Cijfers Kamer van Koophandel

GrowthFactory - partner VU Entrepreneurship & Impact

Vlnr: Robert Schulze, Roos van Harderwijk en Karin Verhagen, GrowthFactory partners en Hans Drenth