Over Spullenbaas

Spullenbaas helpt je met het vrijmaken en ontruimen van je huis, kantoor, garage of opslag van ongewenst meubilair.

Ga je kleiner wonen of gewoon verhuizen? Is je (groot)ouder overleden of ga je samenwonen met je vriend(in)? Staat je garage vol met spullen en is er geen plek meer voor je auto? Ga je verhuizen naar het buitenland, maar gebruik je liever je tijd in Nederland om met je vrienden door te nemen? Of wil je een zakcentje verdienen met de verkoop van een kunstobject, wijn of antiek maar weet je niet het goede platform te vinden? Spullenbaas helpt!

Spullenbaas helpt je van je overtollige spullen af. Wij onderscheiden ons met persoonlijke benadering. Wij leveren binnen de afgesproken termijn je woning professioneel bezemschoon.

Ons doel

Met onze “getting the job done” mentaliteit, ontzorgen wij mensen met leeghalen van huizen en overige ruimtes. Hierdoor creëren wij letterlijk en figuurlijk ruimte voor mensen. Met als mooie bijkomstigheid dat alle spullen zoveel mogelijk een tweede leven krijgen. Dit is dus niet alleen goed voor de mens maar ook voor het milieu.
Redenen om spullenbaas te contacteren:

  • Mensen die kleiner gaan wonen (senioren)
  • Mensen die gaan samenwonen (yuppen)
  • Verkoop van huis
  • Overlijden

Waarom de VU StartHub?

Het worden van een ondernemer brengt veel uitdagingen met zich mee. Veel meer dan het doel van je bedrijf. Je wordt geacht overal expert in te zijn van het bedrijfsleven. Aangezien ik alleen Spullenbaas ben begonnen leek het mij een goed idee om met andere ondernemers te kunnen sparren. Ook het Mentor programma van de VU StartHub sprak mij enorm aan.

Lees verder op op onze site.