Over STEP

Stop de uitstoot, stap nooit meer in een tankstation en STEP met ons mee!

De wegen zijn vol en brandstof is niet meer te betalen. Terwijl o.a. gemeente Amsterdam druk bezig is om in 2025 zoveel mogelijk uitstootvrij verkeer in de stad toe te laten, neemt de vraag naar alternatieve vervoersmiddelen in een rap tempo toe. Duurzaamheid en klimaatvriendelijkheid zijn daarbij een pre.

STEP is de eerste en enige aanbieder van elektrische deelstepjes in Nederland. Wij streven naar een uitstoot-vrije toekomst door ons reisgedrag te veranderen, of beter gezegd; te verbeteren. De elektrische deelstepjes van STEP rijden op duurzame elektriciteit en zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Bovendien bevorderen zij het straatbeeld en de leefbaarheid in steden en buurten.

De elektrische stepjes van STEP zijn het leukste alternatief voor de auto, fiets, scooter en het openbaar vervoer. Ze nemen veel minder ruimte in op straat en op de weg, waardoor zij hét vervoersmiddel zijn voor de milieuvriendelijke steden van de toekomst.

Kleine veranderingen maken een groot verschil, dus STEP met ons mee!

Waarom de VU StartHub?

STEP staat voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Dit sluit perfect aan bij het karakter van de VU StartHub. Daarnaast maakt de VU StartHub het voor ons mogelijk om in een bruisende startup community van anderen te leren en onszelf te ontwikkelen. Wij zijn daarom erg enthousiast over onze samenwerking.

Lees verder op op onze site.