Het programma ConnecCie is onderdeel van studievereniging Subliem, gelinkt aan de Bachelor en Master Science, Business and Innovation. Ondernemerschap zit deze studievereniging in het bloed. Sinds het bestaan zijn er een flink aantal succesvolle ondernemingen gelanceerd, variërend van tech-startups, consultancy services tot kledinglijnen. Het programma ConnecCie begeleidt studenten met een business idee die hun eigen onderneming willen starten.

Doe mee!

Studievereniging Subliem is er voor alle Bachelor en Master studenten Science, Business and Innovation. Naast support bij je ondernemende ambities en 15% korting op studieboeken, biedt de hechte studievereniging een uitgebreid sociaal programma aan met 20 borrels, 7 carrière events en 5 reizen per jaar.

Doe mee!

Meld je aan als lid en draag bij aan een van de twaalf commissies binnen de vereniging waarvoor ieder jaar nieuwe leden worden gezocht, ConnecCie is hier één van.

Voor vragen over je lidmaatschap, of andere vragen met betrekking tot je inschrijving, kun je de vereniging bereiken via secretaris@subliem-vu.nl.

Word lid!