IQVIA – Together driving healthcare forward

IQVIA, bekend als The Human Data Science Company™, draagt bij aan innovatievere, betere en efficiëntere Nederlandse gezondheidszorg. In nauwe samenwerking met ziekenhuizen, bedrijven en de overheid. Together Driving Healthcare Forward.

Elke dag de gezondheidszorg een beetje beter maken. Samen met alle collega’s en onze klanten combineren wij data met technologie én artificial intelligence. Met deze unieke combinatie stellen wij ziekenhuizen in staat te leren uit hun eigen gegevens, helpen wij bedrijven met onderzoek naar nieuwe medicijnen of medische hulpmiddelen en voorzien wij de overheid van gerichte inzichten in de gezondheidszorg.

Waarom een partnership met VU Entrepreneurship & Impact?

IQVIA zoekt de verbinding met alle partijen in de gezondheidszorg. Dit doen wij vanuit onze kernwaarde ‘nieuwsgierigheid’. Het ondersteunen van de VU StartHub van de Vrije Universiteit past in onze visie – continue innovatie. Daarnaast ondersteunen wij onderwijs én de persoonlijke ontwikkeling van (toekomstige) werknemers. Samenwerking met universiteiten is in onze ogen daarom van groot belang. Wij doen dit vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hechten hier veel waarde aan. Together driving healthcare forward.

Meer weten over ons: Stuur Everdien een bericht via everdien.derksen@iqvia.com. Of bekijk onze website.

VU Entrepreneurship & Impact - IQVIA

Hans Drenth met Everdien Derksen, Director Healthcare IQVIA Nederland