ACE Incubator ondersteunt studenten, afgestudeerden, onderzoekers en academici die hun tech of science startup willen laten groeien. De ondersteuning bestaat uit training, coaching en introducties bij het uitgebreide netwerk van industrie leiders, business professionals, investeerders en dienstverleners. Door op kennisgebaseerde startups en te ondersteunen, streeft ACE Incubator ernaar een leerschool te bouwen voor het creëren van impactvolle bedrijven van de toekomst.

ACE heeft een klein maar toegewijd team dat een variatie aan programma’s aanbiedt om kennisgebaseerde startups te laten groeien en naar de markt te brengen. Het team is er om je te helpen de juiste connecties te vinden binnen het academische startup ecosysteem in Amsterdam. Je bent altijd welkom voor een praatje als je je business idee wilt bespreken op het ACE kantoor, gevestigd te Startup Village (Amsterdam Science Park).

ACE wordt gesteund door enkele van ‘s werelds beste ondernemers, waaronder de oprichters van Paid, Zeta Alpha Vector en Healthplus.ai. Samen met een uitgebreide pool van mentoren, ondersteunen deze industrie leiders de startups in het incubatieprogramma en begeleiden hen in de weg naar een bloeiend bedrijf.

ACE Incubator organiseert verschillende programma’s om een ondernemende mind- and skillset te stimuleren. Het ACE incubatieprogramma vindt tweemaal per jaar plaats: in het voorjaar (mei) en in het najaar (november). Aanmeldingen zijn gedurende het hele jaar welkom. Nieuwsgierig naar meer informatie over het programma? Klik op de button hieronder en meld je aan voor een van de ACE online info sessies.

Bekijk ook het aanbod van het Demonstrator Lab, de werkplaats waar je onder begeleiding een kansrijke propositie kunt ontwikkelen om de markt mee te veroveren.

Ben je al wat verder? Kijk dan of de VU StartHub wat voor jou is: de bruisende campus hotspot voor ca 25 startups.

Heb je eerst nog meer informatie nodig? Check dan de website van ACE.

doe mee aan een ACE programma