Ace Incubator ondersteunt studenten, academici en tech professionals die hun bedrijf starten of willen laten groeien. De hulp bestaat uit training & coaching en introducties bij het uitgebreide netwerk van industrieleiders, business professionals, investeerders en dienstverleners. Door kennisgebaseerde startups en scale-ups te ondersteunen, streeft Ace Incubator ernaar een leerschool te bouwen voor het creëren van impactvolle bedrijven van de toekomst.

ACE heeft een klein maar toegewijd team dat programma’s maakt en je koppelt aan het juiste netwerk. Ze zijn er om je te helpen de juiste connecties te vinden binnen het startup-ecosysteem. Je bent altijd welkom voor een praatje als je je business idee wilt bespreken.

ACE wordt gesteund door enkele van ‘s werelds beste ondernemers, waaronder de oprichters van Paid, Zeta Alpha Vector en Healthplus.ai. De stichter-adviseurs versterken de startups in ons incubatieprogramma en begeleiden hen naar een bloeiend bedrijf.

ACE Incubator biedt verschillende incubation programma’s aan. Doorloop de interactieve vragenlijst (klik op de button hieronder) en je komt bij het juiste programma uit!

Bekijk ook het aanbod van het Demonstrator Lab, de werkplaats waar je onder begeleiding een kansrijke propositie kunt ontwikkelen om de markt mee te veroveren.

Ben je al wat verder? Kijk dan of de VU StartHub wat voor jou is: de bruisende campus hotspot voor ca 25 startups.

Heb je eerst nog meer informatie nodig? Check dan de website van ACE.

doe mee aan een ACE programma