Bedrijven

Profileer je bij studenten en alumni

Investeer in talent recruitment

Kom in contact met toptalent via student challenges, startup competitions en pitch presentaties. Wees aanwezig in onze communicatie en socials. Verzorg gastcolleges, of adopteer een Honors course. Neem contact op over de mogelijkheden.

 

 

Verbind je met het startup ecosysteem

Wees aanwezig waar de ondernemers van de toekomst aan hun startup werken. Help ondernemers door ze coaching aan te bieden. Neem deel aan pitch events als jurylid, verbind je aan startup wedstrijden in Nederland en Europa. Bespreek de mogelijkheden van een partnership met de VU.

 

 

Laad je merk met de juiste waarden

Profileer je onder de 30.000 studenten en 35.000 ondernemende alumni. Laad je merk met innovativiteit, competitie en ondernemerschap. Ondersteun de strategische doelstellingen Duurzaam, Divers en Ondernemend. Stuur ons een mail om samen de mogelijkheden te verkennen.

Word ook partner

Onze partners

Partnerships - contact met Hans Drenth - VU Entrepreneurship and Impact

Hans Drenth – Partnerships & Ondernemende alumni

Bespreek de mogelijkheden van een partnership

Een partnership met de Vrije Universiteit Amsterdam kent vele gedaantes. Uitgangspunt is dat we het samen invullen en dat we er allebei beter van worden. Neem contact op en we kijken welk partnership het beste bij je past.

Email: info@vu-ondernemend.nl
Telefoon: +31 622 973797
WhatsApp: +31 622 973797